A pane in the class

Mar. 11, 2019 | A new glass wall installed in our R.D.W. Howson Enrichment Centre is sure to make the space more productive!
 
In January, we shared news about the work our Buildings and Grounds crew was doing to install a new screen in chapel. This talented team always works hard to improve our campus and their latest project in the Enrichment Centre makes that clear. The new glass wall was installed to separate the area dedicated to tutoring and student work from our Enrichment staff's office space. With traffic from visitors, meetings, and campus tours, it can sometimes be difficult for students to focus on their work. This elegant partition allows staff to separate the space, complementing its other private study room to create three distinct working areas. Equipped with modular furniture and multimedia resources, the new layout has been a success since its installation late last week. "It's really made a difference for them," noted our Resource Teacher, Mrs. Gardner-Bray, after a group of students took an exam in the space this morning.

Learn more about how our Enrichment Centre creates customized learning strategies for each student here.
Back

Bishop's College School is an independent English-language boarding and day school for grades 7 to 12 in Sherbrooke, Quebec, Canada.